Spring Adventure 2009 – Kilpailukutsu

 
Aika:                           2.5.2009
 
Paikka:                       Sipoo, kilpailukeskuksena toimii Söderkullan koulu.
 
Joukkue:                    Kilpailussa on kahden hengen joukkueet. Alaikäraja on 16 vuotta, alle 18-vuotiaiden on esitettävä vapaamuotoinen kirjallinen huoltajan suostumus.
Kilpailuun otetaan mukaan maksimissaan 50 joukkuetta per sarja ilmoittautumisjärjestyksessä.
 
Sarjat:                         Kilpa ja Haaste/Kunto
(kokoonpano molemmissa sarjoissa vapaa: mies-, nais- tai sekajoukkue)
Sijoituksen määrää saadut pisteet.
 
Kesto:                         Kilpasarja noin 5 tuntia ja Haastesarja noin 3 tuntia. Non stop eli aika lasketaan lähdöstä maaliin.
 
Lajit:                           Pyöräily, juoksu, melonta ja mahdolliset erikoistehtävät. Joukkueet vastaavat suunnistuksesta itse koko kilpailun ajan. Melonta tapahtuu avokanootilla yksipäisillä meloilla. Oma melontakalusto on sallittu.
 
Ilmoittautuminen:       25.4.2009 mennessä sähköpostilla osoitteeseen spring{at}multisport.putteri.fi
Ilmoittauduttaessa mainittava: sarja, joukkueen nimi ja jäsenet, sähköposti, puhelinnumero, melontakalusto oma/järjestäjän, emit-kortin numero tai lainaus tarve. Emit-kortin vuokra 5 euroa maksettava ilmoittautumisen yhteydessä. Kortti hävitessä tai rikkoontuessa korvaus on 50 euroa.
 
Osallistumismaksu:  70 euroa per joukkue sisältää melontakaluston tai 45 euroa omalla melontakalustolla (plus mahdollinen emitin vuokra).
Maksu maksettava ilmoittautumisen yhteydessä tilille L-U OP 529745-240802. Kirjoita maksajaksi joukkueen nimi ja viitenumeroksi 0013.
Osallistumismaksu palautetaan, jos peruutus tapahtuu ennen ilmoittautumisajan päättymistä, tämän jälkeen maksuja ei palauteta.
 
Maksuun sisältyy:     Kilpailun järjestely, kilpailumateriaali ja palkinnot parhaille sekä erikoistehtävissä tarvittavat välineet. Joukkueen päätöksestä riippuen myös melontakalusto (1kpl intiaanikanootti, 2 kpl pelastusliivit ja 2 kpl yksipäinen mela) Lisäksi maksuun sisältyy peseytymis- ja pukeutumistilat.
 
Palkinnot:                   Kilpasarjassa sijoituksen mukaan parhaille, Haastesarjassa voittaja palkitaan ja loput palkinnot arvotaan. Palkittavien määrä riippuu molemmissa sarjoissa osallistuvien joukkueiden määrästä.
 
Pistejako:                   Sekä Kilpa- että Haastesarjassa jaetaan pisteet seuraavasti (voittajan pisteet ensin): 50, 48, 46, 45, 44, 43, 42, 41... Sekajoukkue saa 5 lisäpistettä ja naisjoukkue 13 lisäpistettä. Keskeyttäneet joukkueet eivät saa pisteitä.
 
Lisätiedot:                  Janne Mononen puh. 040-5240050
 
Haasta itsesi ja kaverisi mukaan seikkailuun!

©2022 Etelä-Suomen Multisport ry